Українець, Анатолій ІвановичХомічак, Любомир МихайловичСавченко, Олександр АркадійовичГрек, Олена Вікторівна2012-06-132012-06-132007ДСТУ ISO 5534:2005 Сир і плавлений сир. Визначення загального вмісту сухих речовин (контрольний метод). – К. : Держспоживчстандарт України, 2007. – 6 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1402Національний стандарт відповідає ISO 5534:2004 IDF 4:2004 (E) Cheese and processed cheese — Determination of the total content (Reference method) (Сир і плавлений сир. Визначення загального вмісту сухих речовин (контрольний метод)) Ступінь відповідності — ідентичний Уведено вперше.otherстандарткафедра технології цукру і підготовки водиstandardсирвизначення сухих речовинплавлений сирcheese and processed cheesedetermination of the total contentкафедра технології молока і молочних продуктівДСТУ ISO 5534:2005 Сир і плавлений сир. Визначення загального вмісту сухих речовин (контрольний метод)Other