Тіхонова, Наталія Олександрівна2013-11-122013-11-122013Тіхонова, Н. О. Екологічний підхід до класифікації харчових продуктів та визначення їх складу / Н. О. Тіхонова // Продовольча безпека: сутність, стан та особливості забезпечення : монографія. – Київ : Кондор, 2013. – С.1–23.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11199В даному розділі монографії: описано важливі фактори, які повинні враховувати підприємства харчової промисловості для забезпечення успішного формування продуктового портфелю; автором складено чітку, обґрунтовану, сучасну класифікацію харчових продуктів;розглянуто переваги та недоліки ГМО продуктів; описано існуючі добавки та питання повязані з їх використанням у виробництві харчової продукції.otherГМОхарчові добавкипродуктовий портфельекологічністьхарчові продуктиГМОпродуктовый портфельпищевые добавкиэкологичностьпищевые продуктыGMOfood additivesbusiness portfolioenvironmentalfood productsкафедра економіки праці та менеджментуЕкологічний підхід до класифікації харчових продуктів та визначення їх складуArticle