Кожевнікова, Мирослава ІгорівнаШаповаленко, Олег Іванович2014-07-142014-07-142014Кожевникова, М. Створення сумішей пластівців із зернових культур / Мирослава Кожевникова, Олег Шаповаленко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 274-275.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16110На сучасному етапі розвитку круп'яного виробництва харчова промисловість потребує удосконалення як обладнання, так і продуктів харчування. Тому одним з продуктів було обрано суміш пластівців: вівсяні, житні, гречані та пшоняні пластівці. В подальшому суміш подрібнюється і направляється на одну з ліній термічної обробки: на лінію екструдуванню або на лінію гранулювання. At the present stage of development of cereal production food industry needs to be improved both equipment and food. Therefore, one of the products has been chosen mix cereal: oat, rye, buckwheat and Millet flakes. Thereafter the mixture is crushed and sent to one of the lines of heat treatment: the line or the line extrusion granulation.uk-UKкруп'яне виробництвосуміші пластівцівзернові культуриmixture of flakescereal productioncropsкафедра технології зберігання і переробки зернаСтворення сумішей пластівців із зернових культурOther