Обгрунтування моделі професійно важливих якостей студента бакалавра технічного ВНЗ для відбору в магістратуру - Артеменко, Ольга Василівна; Бєляєв, Юрій Борисович (My University, 2017)
Сучасна система вищої технічної освіти у вищих навчальних закладах (ВНЗ) України покликана створювати відповідні умови для підготовки компетентного фахівця, орієнтованого на постійний професійний розвиток, самовдосконалення, що забезпечить у подальшому високий рівень конкурентоспроможності, професійної мобільності, продуктивності професійної діяльності і, як наслідок, кар’єрне зростання та самореалізація. The modern system of higher technical education in higher educational institutions of Ukraine is designed to create the appropriate conditions for the training of a competent specialist focused on continuous professional development and self-improvement, which will further ensure a high level of competitiveness, professional mobility, professional performance and, as a result, career growth and self-realization.
Keywords: бакалавр; магістр; студент; bachelor; student; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка