Передумови та основні принципи розвитку агрохолдингів - Данкевич, Андрій Євгенович (My University, 2011)
У статті розкрито механізми формування агрохолдингів у сільському господарстві, висвітлено переваги та недоліки їх діяльності та науково обґрунтовано рекомендації щодо перспектив подальшого розвитку

The article discloses the mechanisms of the formation of agricultural holdings in agriculture, highlights the advantages and disadvantages of their activity, and scientifically substantiates recommendations regarding the prospects for further development
Keywords: агрохолдинг; фондовий ринок; організаційна структура; бізнес-процес; бюджетування; agroholding; stock market; organizational structure; businessprocess; budgeting; кафедра економіки і права