Гащук, Олександра ІзидорівнаХавро, Аліна Юріївна2014-06-182014-06-182014Гащук, О. І. Розробка продуктів для геродієтичного харчування з використанням нетрадиційної сировини / О. І. Гащук, А. Ю. Хавро // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали 3-ї Міжнародної науково-технічної конференції. – Київ : НУХТ, 2014. – С. 39–40.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15300В даній статті наведено дані про можливість використання пророщених зерен злакових та бобових культур у технології м’ясо-рослинних напівфабрикатів для геродієтичного харчування. This paper shows the possibility of using germinated cereal grains and legumes in cereal technology semis for Gerontologic diet food.uk-UKгеродієтичні продуктим'ясонетрадиційна сировинаgerontologic diet productsmeatalternative raw materialsкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівРозробка продуктів для геродієтичного харчування з використанням нетрадиційної сировиниArticle