Ковбаса, Володимир МиколайовичУкраїнець, Анатолій ІвановичЗарічанська, Ольга ПетрівнаФедоренченко, Лідія ОлексіївнаКорецька, Ірина ЛьвівнаБажай-Жежерун, Світлана АндріївнаРомановська, Тетяна ІванівнаХмелюк, Генадій Олександрович2013-11-152013-11-152001Патент 41211 А UA, МПК A23L 11/18. Склад начинки для сухих сніданків / Ковбаса В. М., Українець А. І., Зарічанська О. П., Федоренченко Л. О., Корецька І. Л., Бажай С. А., Романовська Т. І., Хмелюк Г. О.; заявник і власник патенту Укр. держ. ун-т. харч. техн. – № 2001042253; заявл. 05.04.01 ; опубл. 15.08.01, Бюл. № 7, 2001 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11338Винахід відноситься до харчової промисловості, а саме до харчоконцентратної промисловості. Він може бути використаний для виробництва коекструзійного картоплепродукту з лікувально-профілактичними властивостями, завдяки використання пророщеного зерна пшениці. The invention relates to food industry, namely to food-concentrate industry. It can be used for production of co-extruded product with treatment and prophylactic properties due to the use of sprouted wheat grains.uk-UKпророщені зерна пшениціхарчоконцентратна промисловістькоекструдовані продуктилікувально-профілактичні властивостіполіпшення біологічної цінностіsprouted wheat grainsfood-concentrate industryco-extruded productstreatment and prophylactic propertiesimprove the biological valueкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїСклад начинки для сухих сніданків (Деклараційний патент на винахід № 41211)Other