Дзигар, Ольга ОлександрівнаОболкіна, Віра ІллівнаКітов, Микола Григорович2018-10-252018-10-252017Дзигар, О. Нетрадиційна рослинна фітосировина – джерело біологічно активних речовин для підтримки здоров’я людини / О. Дзигар, В. Оболкіна, М. Кітов // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 83 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 5–6 квітня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – Ч. 4. – С. 77.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28389Проаналізовано стан та преспиктива використання рослинної сировини для виробництва борошняних кондитерських виробів та її вплив на здоров’я людини. The state and prespyktyva use of plant material for the production of pastry products and its impact on human health.uk-UKфітосировинабіологічно-активні речовиниантиоксидантиphyto raw materialsbiologically active substancesantioxidantsкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівкафедра гуманітарних дисциплінНетрадиційна рослинна фітосировина – джерело біологічно активних речовин для підтримки здоров’я людиниThesis