Балем, ТарасСоколенко, Анатолій Іванович2014-09-042014-09-042014Балем, Т. Сучасні технології зберігання рослинної продукції зі стабілізацією енергетичної цінності / Тарас Балем, Анатолій Соколенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 163-164.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16595Заморожування економічно більш вигідно в порівнянні із звичайним консервуванням, оскільки процеси з підготовки і заморожування харчової сировини менш трудомісткі і відбуваються при меншому питомій витраті енергії. Freezing more economical compared to conventional canning, since the processes of preparation and freezing of food raw materials and less labor-intensive occur at a lower specific energy consumption.uk-UKконсервуваннязаморожуваннярослинна продукціяconservationfreezingplant productsкафедра мехатроніки та пакувальної технікиСучасні технології зберігання рослинної продукції зі стабілізацією енергетичної цінностіOther