Сучасні технології зберігання рослинної продукції зі стабілізацією енергетичної цінності - Балем, Тарас; Соколенко, Анатолій Іванович (My University, 2014)
Заморожування економічно більш вигідно в порівнянні із звичайним консервуванням, оскільки процеси з підготовки і заморожування харчової сировини менш трудомісткі і відбуваються при меншому питомій витраті енергії. Freezing more economical compared to conventional canning, since the processes of preparation and freezing of food raw materials and less labor-intensive occur at a lower specific energy consumption.
Keywords: консервування; заморожування; рослинна продукція; conservation; freezing; plant products; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки