Інновації як інструмент підвищення конкурентоспроможності готельного підприємства на прикладі капсульного готелю «MONOTEL SPACE» - Москаленко, Дарина Максимівна; Кошшої, Олександр Степанович; Нікітіна, Тетяна Андріївна (My University, 2019)
У статті обґрунтовано необхідність постійного впровадження інновацій; досліджено застосування технології капсульного готелю як інноваційної діяльності у сфері послуг готельного господарства; з’ясовано інноваційні технології, які застосовуються в закладах готельних господарства капсульного типу; наведено пропозиції щодо їх удосконалення; визначено переваги та недоліки технологічних рішень, а також охарактеризовано чинники, що впливають на конкурентоспроможність готелю «Monotel Space».The necessity of continuous introduction of innovations is substantiated in the article; application of capsule hotel technology as an innovative activity in the sphere of hotel services is investigated; elucidated innovative technologies used in capsule-type hotel establishments; suggestions for their improvement are given; the advantages and disadvantages of technological solutions are identified, as well as the factors that influence the competitiveness of the Monotel Space Hotel.
Keywords: капсульний готель; інновації (готельно-ресторанний комплекс); capsule hotel; hotel business; кафедра готельно-ресторанної справи