Як зберегти і підтримати потяг до знань сучасних студентів - Яненко, Лариса Петрівна (My University, 2013)
В статті висвітлена роль знань у свідомості людини. Аналізуються проблеми зменшення потягу до знань сучасної молоді та наведено ряд рекомендацій щодо зупинки цього фатального для людства процесу. The article discusses the role of knowledge in human consciousness, analyses the problem of reducing the desire for knowledge of modern youth and provides a series of recommendations on how to stop this fatal process for humanity.
Keywords: явища свідомості та самосвідомості; знання; прогресивний розвиток суспільства; phenomenon of consciousness and self-awareness; knowledge; progressive development of society; кафедра іноземних мов професійного спрямування