Єрмоленко, Марія МихайлівнаАрпуль (Олексійчук), Оксана ВолодимирівнаСильчук, Тетяна Анатоліївна2014-11-292014-11-292014Єрмоленко, М. Використання нетрадиційної сировини в закладах ресторанного господарства / Марія Єрмоленко, Оксана Арпуль, Тетяна Сильчук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – Ч. 3. – С. 473-475.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18860Проблемою сьогодення є недостатня забезпеченість населення білковими продуктами харчування. Білковий та амінокислотний дефіцит негативно відбивається на стані здоров'я, працездатності та тривалості життя людей. Одним з напрямів подолання білкового дефіциту є пошук нових рослинних джерел харчового білка та розроблення способів їх використання для збагачення харчових продуктів масового попиту. The problem today is the lack of population by protein food. Protein and amino acid deficiency negatively affects the health, disability and life expectancy. One of the areas of overcoming protein deficiency is finding new plant sources of dietary protein and develop ways to use them to enrich the food mass market.uk-UKнетрадиційна сировинаресторанне господарствобілкові продукти харчуванняalternative raw materialsrestaurant economyprotein foodкафедра готельно-ресторанної справиВикористання нетрадиційної сировини в закладах ресторанного господарстваOther