Вибір оптимального рішення в системі управління охороною праці на харчовому підприємстві - Породько, Петро Вікторович; Євтушенко, Ольга Володимирівна (My University, 2016)
Управління охороною праці на підприємстві є складовою загальної системи управління підприємством, та спрямоване на мінімізацію показників, за якими оцінюється стан охорони праці. Представлено математичний вираз вибору оптимального рішення з множини можливих. Occupational safety and health management at the company is an integral part of the overall enterprise management system, and is aimed at minimizing the indicators by which to assess the state of occupational safety and health. A mathematical expression of the choice of the optimal solution of many possible.
Keywords: кафедра екології та екоменеджменту; безпека; праця; травматизм; ризик; safety; labor; traumatism; risk