Миронченко, Віталій ВолодимировичСтрашинський, Ігор Мирославович2019-06-112019-06-112019Страшинський, І. М., Особливості технологій ліверних ковбас / І. М. Страшинський, В. В. Миронченко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті: 85 Ювілейна Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2019 р. – К. : НУХТ, 2019. – Ч. 1. – C. 340.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29671uk-UKкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівліверна ковбасатехнологіярецептурасировинаваріннямікрофлоравологаliver sausagetechnologyformulationraw materialscookingmicrofloramoistureОсобливості технологій ліверних ковбасThesis