Вузол подачі тіста формувальної машини (Патент на корисну модель № 154220) - Бруква, Олексій Юрійович; Бабко, Євген Миколайович; Люлька, Дмитро Миколайович; Бабич, Ірина Михайлівна; Олішевський, Валентин Вікторович (My University, 2023)
В основу корисної моделі поставлена задача вдосконалення конструкції валу таким чином, аби гігієнічні показники були покращені, безпека для споживача готової харчової продукції була забезпечена згідно вимогам.
Keywords: вузол; тісто; машина; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування