Сидоренко, Павло Олександрович2014-11-132014-11-132014Сидоренко, П. О. Проблеми фінансування інноваційного розвитку харчової промисловості / П. О. Сидоренко // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 752-753.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18305Зростання попиту на продукцію харчової промисловості та підвищення вимог до її якості, з огляду на очікуване зростання населення світу до 9-ти млрд. чоловік до 2050 p., разом з іншими факторами, обумовлює актуальність забезпечення інноваційного розвитку галузі, зокрема фінансовими ресурсами. На сьогодні, щорічний загальносвітовий обсяг прямих іноземних інвестицій в АПК лише на 47,8% відповідає визначеним ООН світовим потребам. Growing demand for food products and increasing demands for quality, given the expected growth of the world population to 9 billion. 2050 p., Together with other factors, determines the relevance of software innovations, including financial resources. At present, the annual global foreign direct investment in agriculture by only 47.8% compatible with the UN global needs.uk-UKхарчова промисловістьпопитмакроекономікаінноваційний розвитокfood processingdemandmacroeconomicsinnovative developmentкафедра міжнародної економікиПроблеми фінансування інноваційного розвитку харчової промисловостіOther