Газифікація сумішей біомаси та вугілля - Серьогін, Олександр Олександрович; Осьмак, Олексій Олексійович (My University, 2012)
Досліджено властивості та технологічні можливості органічної біомаси. Розглянуто доцільність утилізації біомаси шляхом газифікації з метою отриманням генераторного газу.

The properties and technological opportunities of organic biomass. Consider the feasibility of utilization of biomass by gasification to obtain gasgenerator.
Keywords: органічна біомаса; organic biomass; газогенерація; генераторний газ; gasification; producer gas; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки; кафедра електропостачання і енергоменеджменту