Корнейко, Наталія СергіївнаДерій, Олена ІванівнаМелетьєв, Анатолій Євгенович2014-07-152014-07-152014Корнейко, Н. Культивування дріжджів і бродіння в умовах високогустинного пивоваріння / Н. Корнейко, О. Дерій, А. Мелетьєв // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 333-334.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16142Високогустинне пивоваріння базується на технологіях приготування сусла підвищеної концентрації, зброджування його, дозрівання пива і доведення до кондицій сорту пива згідно вимогам стандарту. Highlybrewing a density based on the technology of preparation of wort of high concentration, digestion it maturation of beer and bring to the condition beers as required by the standard.uk-UKбродінняпивоваріннякультивування дріжджівfermentationbrewingculturing yeastкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваКультивування дріжджів і бродіння в умовах високогустинного пивоварінняOther