Полумбрик (Іванова), Манєфа МиколаївнаГуць, Віктор Степанович2014-07-162014-07-162014Іванова, М. Енергетична оцінка важкості праці при транспортуванні м'ясних туш / Манєфа Іванова, Віктор Гуць // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – Київ : НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 432-434.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16187В м'ясному виробництві застосовують важку фізичну працю. Фізичні зусилля, що витрачаються людиною в її трудовій діяльності, оцінюються за енергетичними витратами (кДж/год, ккал/год). їх величина залежить від інтенсивності навантаження.uk-UKтранспортуванням'ясні тушітранспортировкимясные тушиcarriagemeat carcassesкафедра екології та екоменеджментукафедра технології м’яса і м’ясних продуктівЕнергетична оцінка важкості праці при транспортуванні м'ясних тушThesis