Кравцова, Олена ВалеріївнаСкорченко, Тетяна Анатоліївна2012-06-272012-06-272007Кравцова, О. В. Подовження термінів придатності до споживання кисломолочних напоїв / О. В. Кравцова, Т. А. Скорченко // Молочное дело. - 2007. - № 7(56). – С. 6-7.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1927Наведені технологічні заходи подовження термінів придатності до споживання кисломолочних напоїв. Розглянуті технологічні режими, сировина, рецептурні інгредієнти та способи пакування, які впливають на якісні показники протягом гарантованого терміну зберігання.These technological measures elongation expiry dairy drinks. Considered technological regimes, raw, recipe ingredients and packaging methods that affect the quality indicators within the guaranteed period of storage.otherкисломолочні напоїтермін придатності до споживаннязакваскистабілізаторитеплова обробкаконсервантиdairy drinksexpiry Datefermentationstabilizersthermal processingpreservativesПодовження термінів придатності до споживання кисломолочних напоївArticle