Принципи управління ефективністю діяльності підприємств - Рибачук-Ярова, Тетяна Володимирівна (My University, 2015)
Розглянуті основні принципи управління ефективності діяльності підприємств. Наведені методи загальної оцінки ефективності роботи підприємств. The basic principles of management efficiency of enterprises are reviewed. The methods of enterprises overall efficiency assessment are described.
Keywords: кафедра економіки праці та менеджменту; ефективність; принципи; оцінка; підприємство; efficiency; principles; valuation; business