Передумови і значення прийняття IV Універсала Центральної Ради - Марков, Артем Владиславович; Кобилянський, Євгеній Едуардович (My University, 2014)
Історичне значення IV Універсала Української Центральної Ради полягає у тому, що він вперше в історії українського народу відкривав шлях до вирішення своєї долі, в перспективі міг змінити устрій держави і життя суспільства фундаментально. The historical significance of IV Universal Ukrainian Central Rada is that the first time in the history of Ukrainian people opened the way to resolve their fate in the future could change the structure of the state and society in fundamental ways.
Keywords: IV Універсал Центральної Ради; історія; Державно-правовий акт; IV Universal Central Council; history; Public legal act; кафедра гуманітарних дисциплін