Використання пароконденсаційної кавітації в умовах консервного цеху АПК «Пуща Водиця» - Немирович, Петро Михайлович; Жеплінська, Марія Михайлівна; Матиящук, Андрій Миколайович; Вишневський, М. С. (My University, 2008)
В статті показані результати лабораторних досліджень з використання пароконденсаційної кавітаційної установки дляосвітлення соків консервного виробництва, а на підприємстві консервного цеху АПК «Пуща Водиця» проведені промислові дослідження установки, що підтверджують позитивний її ефект. In the article the results of laboratory researches are rotined on the use of parokondensacionnoy of kavitacionnoy fluidizer lighting up of juices of canning production, and on the enterprise of canning workshop the dense «Forest Water» industrial tests are conducted settings, confirmative its positive effect.
Keywords: яблучний сік; пароконденсаційна установка; кавітація; освітлення; apple juice; parokondensaciyna setting; kavitaciya; illumination; кафедра технології консервування