Немирович, Петро МихайловичЖеплінська, Марія МихайлівнаМатиящук, Андрій МиколайовичВишневський, М. С.2012-02-092012-02-092008Використання пароконденсаційної кавітації в умовах консервного цеху АПК «Пуща Водиця» / П. М. Немирович, М. М. Жеплінська, О. А. Ратушняк, А. М. Митиящук, М. С. Вишневський // Харчова промисловість. - 2004. - Вип. 3. – С. 128.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/210В статті показані результати лабораторних досліджень з використання пароконденсаційної кавітаційної установки дляосвітлення соків консервного виробництва, а на підприємстві консервного цеху АПК «Пуща Водиця» проведені промислові дослідження установки, що підтверджують позитивний її ефект. In the article the results of laboratory researches are rotined on the use of parokondensacionnoy of kavitacionnoy fluidizer lighting up of juices of canning production, and on the enterprise of canning workshop the dense «Forest Water» industrial tests are conducted settings, confirmative its positive effect.яблучний сікпароконденсаційна установкакавітаціяосвітленняapple juiceparokondensaciyna settingkavitaciyailluminationкафедра технології консервуванняВикористання пароконденсаційної кавітації в умовах консервного цеху АПК «Пуща Водиця»Article