Мучич, Тетяна Валентинівна2024-07-152024-07-152024Мучич, Т. В. Комплексна кафедральна магістерська робота Дослідження культивування чистих культур сучасних пивоварних рас дріжджів. Розділ 2. Розробка раціонального способу культивування сучасних рас пивоварних дріжджів : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Мучич Тетяна Валентинівна ; наук. керівник Анатолій Михайлович Куц. – Київ, 2024. – 89 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44072ukкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствасухі речовини суслачиста культура дріжджівпивоварні дріжджікультивування пивних дріжджівтемпературний режимапарат чистої культури дріжджівбродильна активністьвиробничі дріжджіКомплексна кафедральна магістерська робота «Дослідження культивування чистих культур сучасних пивоварних рас дріжджів. Розділ 2. Розробка раціонального способу культивування сучасних рас пивоварних дріжджівOther