Шевченко, Анастасія ОлександрівнаДробот, Віра ІванівнаПрохорова, Надія Дмитрівна2017-01-242017-01-242015Шевченко, А. Дослідження впливу цитратів на мікробіологічні і біохімічні процеси в тісті / А. Шевченко, В. Дробот, Н. Прохорова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 81 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 2015 р. - Ч. 1. – К. : НУХТ, 2015. – С. 123.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24733Робота присвячена дослідженню впливу цитратів цинку, магнію, селену та германію на зимазну та мальтозну активність дріжджів при виготовленні хліба з фруктозою. Встановлено дію цитратів металів на ферментний комплекс дріжджів. The work is devoted to the investigation of the influence of zinc, magnesium, selenium and germanium citrates on zymazna and maltase activity of yeast while producing bread with fructose. The effect of citrates on enzyme complex of yeast is found.uk-UKцитрат цинкумагнійселенгерманійдіабеттістокафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівzinc citratemagnesiumseleniumgermaniumdiabetesdoughДослідження впливу цитратів на мікробіологічні і біохімічні процеси в тістіOther