Прохоров, Олександр МиколайовичАністратенко, Володимир Олексійович2013-11-142013-11-141995Прохоров, О. М. Дифузійні властивості пивоварної дробини / О. М. Прохоров, В. О. Аністратенко // Розробка та впровадження прогресивних технологій та обладнання у харчову та переробну промисловість: тези доп. Всеукр. науково-техн. конф., 17-20 жовт. 1995. — К.: УДУХТ, 1995. - С. 86https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11297Встановлено вплив руху рідини по висоті дробини на концентрацію промислової води. The influence of the fluid height pellets concentration of industrial water.дифузійні властивостіпивоварна дробинафільтруванняфильтрованиеdiffusion propertiesbrewing pelletcongestionfilteringкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвДифузійні властивості пивоварної дробиниThesis