Дифузійні властивості пивоварної дробини - Прохоров, Олександр Миколайович; Аністратенко, Володимир Олексійович (My University, 1995)
Встановлено вплив руху рідини по висоті дробини на концентрацію промислової води. The influence of the fluid height pellets concentration of industrial water.
Keywords: дифузійні властивості; пивоварна дробина; фільтрування; фильтрование; diffusion properties; brewing pellet; congestion; filtering; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв