Рашевська, Тамара Олексіївна2013-03-072013-03-071998Рашевська, Т. О. Фазові перетворення в структурі жиру вершкового масла з інуліном / Т. О. Рашевська // Наукові праці УДУХТ. - 1998. - № 4. - С. 120-123.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6772Розроблено технологію вершкового масла з інуліном, який має лікувально-профілактичні властивості. Встановлено, що добавка із інуліну суттєво впливає на фазові перетворення у вершковому маслі. We developed technology of butter with added inulin, which has therapeutic and prophylactic properties. we found that the addition of inulin effect on phase transformations in butter.uk-UKвершкове маслоінулінДСКbutterinulinDSCкафедра технології молока і молочних продуктівФазові перетворення в структурі жиру вершкового масла з інуліномArticle