Дорошкевич, Руслан ЮрійовичГаврильченко, Поліна МихайлівнаГавриш, Андрій ВолодимировичУстименко, Ігор МиколайовичНєміріч, Олександра Володимирівна2020-11-242020-11-242020Теоретичні аспекти технології сухих сніданків з яблук для осіб конституції Капха / Р. Ю. Дорошкевич, П. М. Гаврильченко, А. В. Гавриш, І. М. Устименко, О. В. Нєміріч // Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: міжнародна науково-практична інтернетконференція, 24 листопада 2020 р. : / під заг. ред. В. М. Кюрчева. – Мелітополь : ТДАТУ, 2020. – С. 124.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32256Отримані дані стали підставою для створення рецептурної композиції сухих сніданків, що являють собою суміш сухофруктів, з використанням або без крупів, злакових швидкого приготування за відновлення в технологічних середовищах – воді, молоці та соках. Таким чином, обґрунтовано вибір сировини для створення сухих сніданків для осіб Капха-доші. Received the data became the basis for creation of a prescription composition of breakfast cereals that are a mixture of dried fruits, with or without cereals, cereals fast cooking for recovery in technological environments - water, milk and juices. Thus, the choice of raw materials for creation is substantiated breakfast cereals for Kapha dosha.кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїсухі сніданкиаюрведакапха-дошаяблукаbreakfast cerealsayurvedakapha doshaapplesТеоретичні аспекти технології сухих сніданків з яблук для осіб конституції КапхаThesis