Теоретичні аспекти технології сухих сніданків з яблук для осіб конституції Капха - Дорошкевич, Руслан Юрійович; Гаврильченко, Поліна Михайлівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Устименко, Ігор Миколайович; Нєміріч, Олександра Володимирівна (My University, 2020)
Отримані дані стали підставою для створення рецептурної композиції сухих сніданків, що являють собою суміш сухофруктів, з використанням або без крупів, злакових швидкого приготування за відновлення в технологічних середовищах – воді, молоці та соках. Таким чином, обґрунтовано вибір сировини для створення сухих сніданків для осіб Капха-доші. Received the data became the basis for creation of a prescription composition of breakfast cereals that are a mixture of dried fruits, with or without cereals, cereals fast cooking for recovery in technological environments - water, milk and juices. Thus, the choice of raw materials for creation is substantiated breakfast cereals for Kapha dosha.
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; сухі сніданки; аюрведична кулінарія; капха-доша; яблука; breakfast cereals; ayurvedic cooking; kapha dosha; apples