Розробка системи прецедентиого керування технологічними процесами цукрового виробництва - Іванов, Денис Сергійович (My University, 2014)
Метод виводу за прецедентами має серйозні переваги, коли основним джерелом знань про задачу є досвід, не теорія; ціллю є не гарантовано правильне розв'язання, а краще серед можливих; вирішення не є унікальним для конкретної ситуації та може бути використане інших випадках. Method for precedents output has serious advantages when the main source of knowledge about the problem is experience, not theory; objective is not guaranteed correct solution, but rather among the possible; solution is not unique to a particular situation and can be used in other cases.
Keywords: цукрове виробництво; статистичні методи; прецедентне керування; case-control; statistical methods; sugar production