Володченкова, Наталія ВалеріївнаХіврич, Олександр Васильович2014-10-172014-10-172014Володченкова, Н. В. Обґрунтування напрямків з підвищення безпеки технологічних процесів на підприємствах зберігання, переробки та використання зерна / Н. В. Володченкова, О. В. Хіврич // Нові ідеї в харчовій науці – нові продукти харчовій промисловості : Міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13–17 жовтня 2014. – К., 2014. - Ч. II. - С. 673.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17414Визначено пило-газовий режим для підприємств зберігання, переробки та використання зерна, дотримання якого повинно забезпечувати безпеку відповідних технологічних процесів. Запропоновано модель ефективної системи вибухозахисту для вищенаведених підприємств. Defined dust-gas conditions for enterprises storage, processing and use of grain, which should ensure compliance with relevant safety processes. The model of an effective system of explosion for the above Defined dust-gas conditions for enterprises storage, processing and use of grain, which should ensure compliance with relevant safety processes. The model of an effective system for explosion above plants.uk-UKбезпекаWords safetyризикriskвибухexplosionзерноgrainкафедра екології та екоменеджментуОбґрунтування напрямків з підвищення безпеки технологічних процесів на підприємствах зберігання, переробки та використання зернаThesis