Устименко, Ольга МихайлівнаВолодченкова, Наталія Валеріївна2017-06-152017-06-152017-03Устименко, О. Я. Упередження виникнення психофізіологічних факторів / О. Я. Устименко, Н. В. Володченкова // Іноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : Всеукраїнська наук-практ. конф., 22–23 березня 2017 р.. – Київ : НУХТ, 2017. - С. 169-170.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25560В роботі проаналізовано основні психофізіологічні фактори впливу на працівників готельно-ресторанного бізнесу та наведено методику розрахунку ефективності, безпомилкової роботи та інтенсивність можливих помилок працівника внаслідок дії втоми. The paper analyzes the main physiological impacts on workers, hotel and restaurant business and given method of calculation efficiency, error-free work and intensity of possible errors as a result of worker fatigue.uk-UKкафедра екології та екоменеджментуумови праціworking conditionsготельhotelресторанrestaurantперевантаженняoverloadвтомаfatigueпрацездатністьefficiencyУпередження виникнення психофізіологічних факторівThesis