Рибачок, Альбіна ВікторівнаПопова, Наталія ВікторівнаМисюра, Тарас Григорович2017-05-152017-05-152017Рибачок, А. В. Застосування математико-статистичних методів дослідження при розробленні рецептури гірких настоянок / А. В. Рибачок, Т. Г. Мисюра, Н. В. Попова // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 83-а Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 5–6 квітня 2017 р. - Київ : НУХТ, 2017. – Ч. 2. - С. 174.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25254В результаті рецептура гіркої настоянки має містити три частини екстракту перцю червоного гіркого, дві частини екстракту кардамону та одну частину екстракту імбиру, що забезпечить підвищену біологічну цінність готового напою. As a result, bitters recipe should contain three parts extract of red pepper bitter, two cardamom extract and ginger extract one part that will provide an increased biological value of the finished beverage.uk-UKматематико-статистичні методи дослідженнярозроблення рецептуригіркі настоянкиматематико-статистические методы исследованияразработка рецептурыгорькие настойкиmathematical and statistical methodsdeveloping recipesbittersкафедра процесів і апаратів харчових виробництвЗастосування математико-статистичних методів дослідження при розробленні рецептури гірких настоянокThesis