Роздобудько, Борис ВалерійовичКисіль, Тетяна СергіївнаКійко, Олександра ОлександрівнаХіврич, Борис Іванович2014-07-162014-07-162014Про використання гороху та солоду з нього у виробництві пива / Борис Роздобудько, Тетяна Кисіль, Олександра Кійко, Борис Хіврич // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 368-369.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16167Використання зерна гороху або солоду з нього у складі затираємих зернопродуктів в оптимальній кількості інтенсифікує процеси зброджування сусла і може покращити необхідні органолептичні показники якості пива. Using a pea or grain malting him as part zatyrayemyh grain products in optimal quantities intensifies fermentation process and can improve the organoleptic qualities needed beer.uk-UKсолод горохупивозерно горохузерно горохаbeerpeasmalt peasкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваПро використання гороху та солоду з нього у виробництві пиваOther