Бендас, Яна ЮріївнаПольовик, Володимир ВікторовичКорецька, Ірина Львівна2016-09-212016-09-212016Бендас, Я. Ю. Вплив цукрозамінників на утворення пінної структури у збивних десертах / Я. Ю. Бендас, В. В. Польовик, І. Л. Корецька // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 12-13 травня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – С. 99-101.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24084На сьогоднішній день існує безліч методів, що допомагають аналізувати властивості різних пінних структур, проте кожен із них описує певну властивість піни, іноді зовсім не торкаючись супровідних характеристик. Today, there are many methods to help analyze the properties of various foam structures, but each of them describes a property of foam, sometimes not touching accompanying characteristics.uk-UKкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїцукрозамінникипінна структуразмінні десертиsugar substitutesfoam structurevariables dessertsВплив цукрозамінників на утворення пінної структури у збивних десертахOther