Інноваційні технології у ресторанному бізнесі - Донська, Анастасія Ігорівна; Кузьмін, Олег Володимирович (My University, 2012)
Робота присвячена інноваційним технологіям у ресторанному бізнесі.
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; інновації (готельно-ресторанний комплекс); цифрове обслуговування