Проблемні питання розвитку виноградно-виноробної галузі україни і шляхи їх вирішення - Боремський, Андрій Сергійович (My University, 2014)
У статті окреслено проблеми розвитку виноградно-виноробної галузі та визначено чинники впливу на ефективність виноградарства й виноробства, охарактеризовано стан державного регулювання цієї галузі, запропоновано шляхи вирішення проблеми підвищення ефективності у вирощуванні винограду та виробництві вина, розглянуто основні нормативні акти, які регламентують діяльність у виноградно-виноробній галузі. The problems of wine sector are identified; the problems and factors influencing the viticulture and winemaking are outlined; the efficiency of governmental regulation of the industry is characterized; the ways of increasing the efficiency of grapes cropping and wine producing as well as the basic regulations for wine producing industry are discussed.
Keywords: виноградарсько-виноробний комплекс; viticulture and winemaking complex