Нові підходи до ароматизації спредів - Силка, Ірина Миколаївна; Фролова, Наталія Епінетівна; Грек, Олена Вікторівна; Чепель, Наталія Василівна (My University, 2010)
Нові підходи до ароматизації спредів. На сучасному споживчому ринку спреди позиціонуються як комбіновані масложирові продукти нової якості. Розроблені харчові натуральні ароматизатори з малопоширеної ефіроолійної сировини та встановлені норми їх внесення до спредів, що дозволяє розширити асортимент даної продукції та підвищити їх споживчу якість. New approaches to the aromatization of spreads. In today's consumer market spreads are positioned as combined oil and fat products of new quality. Designed natural flavors with lesser essential oils of raw materials. and established rules to make flavors in spreads can widen the range of these products and increase their consumer quality.
Keywords: ефірні олії; essential oils; спреди; spreads; натуральні ароматизатори; natural flavorings; кафедра технології молока і молочних продуктів; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції