Силка, Ірина МиколаївнаФролова, Наталія ЕпінетівнаГрек, Олена ВікторівнаЧепель, Наталія Василівна2013-10-032013-10-032010Нові підходи до ароматизації спредів / І. М. Силка, Н. Е. Фролова, О. В. Грек, Н. В. Чепель // Таврійський вісник. – 2010. – № 9. – С. 27 ‒ 34.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10056Нові підходи до ароматизації спредів. На сучасному споживчому ринку спреди позиціонуються як комбіновані масложирові продукти нової якості. Розроблені харчові натуральні ароматизатори з малопоширеної ефіроолійної сировини та встановлені норми їх внесення до спредів, що дозволяє розширити асортимент даної продукції та підвищити їх споживчу якість. New approaches to the aromatization of spreads. In today's consumer market spreads are positioned as combined oil and fat products of new quality. Designed natural flavors with lesser essential oils of raw materials. and established rules to make flavors in spreads can widen the range of these products and increase their consumer quality.otherефірні оліїessential oilsспредиspreadsнатуральні ароматизаториnatural flavoringsкафедра технології молока і молочних продуктівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїНові підходи до ароматизації спредівArticle