Бухгалтерська і економічна сутність основних засобів - Тараненко, Олег Юрійович (My University, 2014)
Одним із видів активів підприємства, а саме їх необоротної частини, є основні засоби. One of the types of assets, such as their non-negotiable part is fixed assets.
Keywords: бухгалтерський облік; основні засоби; економіка; accounting; fixed assets; economy