Грек, Олена ВікторівнаОнопрійчук, Олена ОлександрівнаТимчук, Алла ВікторівнаМихалевич, Артур ПетровичСкуйбіда, Валерія Віталіївна2020-10-062020-10-062019Патент на винахід 120236 UA, МПК А23С 19/00 А23С 23/00 Спосіб виробництва сиркового виробу / Грек О. В., Онопрійчук О. О., Тимчук А. В., Михалевич А. П., Скуйбіда В. В. ; заявник Національний університет харчових технологій. - № a 201811183 ; заявл. 14.11.2018 ; опубл. 25.10.2019, Бюл. № 20, 2019 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31907Спосіб виробництва сиркового виробу включає одержання молочно-білкової основи, охолодження, внесення наповнювача та цукру, перемішування, фасування та доохолодження. як наповнювач використовують пасту волоського горіху молочно-воскової стиглості у кількості 4,0-6,0 %, яку попередньо змішують з молочною сироваткою у співвідношенні 1:2-1:2,5 та піддають тепловій обробці при температурі 85-87 °C з витримкою 2-3 хвилини та наступним охолодженням до температури 9-15 °C.сиркові виробимолочно-білкова основапаста волоського горіхакафедра технології молока і молочних продуктівСпосіб виробництва сиркового виробу (патент на винахід № 120236)Technical Report