Фесенко, АндрійАрпуль (Олексійчук), Оксана ВолодимирівнаДомарецький, Віталій АфанасійовичМелетьєв, Анатолій Євгенович2012-09-182012-09-182002Біотехнологія пива / А. Фесенко, О. В. Олексійчук, В. А. Домарецький, А. Є. Мелетьєв // Харчова і переробна промисловість. - 2002. - № 7. - С. 19.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2715Обґрунтовано необхідність експериментальних досліджень на стадіях затирання й бродіння при виробництві пива. The necessity of experimental researches on the stages of mashing and fermentation in beer production has been proved.uk-UKпивоферментні препаратибіотехнологіяbeerenzymesbiotechnologyкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствакафедра готельно-ресторанної справиБіотехнологія пиваArticle