Стимулювання збуту як ефективний метод просування товару - Олексієнко, Альона Борисівна; Ткачук (Стахурська), Світлана Валеріївна (My University, 2017)
Розглядаються методи стимулювання збуту у місцях продажу. The methods of sales promotion at points of sale are considered.
Keywords: просування; стимулювання збуту; методи стимулювання збуту; promotion; sales promotion; methods of sales promotion; кафедра маркетингу