Юрченко, Дарина ЮріївнаДейниченко, Людмила ГригорівнаКорецька, Ірина Львівна2021-09-152021-09-152020Юрченко, Д. Ю. Перспективи використання рослинної сировини в технології начинок з кисломолочного сиру / Д. Ю. Юрченко, Л. Г. Дейниченко, І. Л. Корецька // Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : матеріали IХ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 23 жовтня 2020 р. – Прага : Oktan Print s.r.o., 2020. – С. 29.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35227В роботі доведено доцільність використання рослинної сировини в технології начинок з кисломолочного сиру.otherрослинна сировинакисломолочний сирначинкиvegetable raw materialscottage cheesefillingsкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїПерспективи використання рослинної сировини в технології начинок з кисломолочного сируThesis