Булій, Юрій ВолодимировичКуц, Анатолий МихайловичБондар, Микола ВасильовичМукоїд, Роман Миколайович2024-04-302024-04-302021Підвищення якості ректифікованого етилового спирту / Ю. В. Булій, А. М. Куц, М. В. Бондар, Р. М. Мукоїд // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : матеріали Х Міжнародної науково-технічної конференції, 09–10 листопада 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 126–128.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/42989В умовах високої конкуренції пріоритетним напрямом є модернізація спиртового виробництва з розробкою та впровадженням високоефективних і безвідходних технологій, що дозволяють отримати товарний спирт високої якості.In the conditions of high competition, the priority direction is the modernization of alcohol production with the development and implementation of highly efficient and waste-free technologies that allow obtaining commercial alcohol of high qualityukкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваректифікаціялеткі домішки спиртугідроселекціяспирт етиловий ректифікованийrectificationvolatile impurities of alcoholhydroselectionrectified ethyl alcoholПідвищення якості ректифікованого етилового спиртуAbstracthttps://orcid.org/0000-0002-3454-1484https://orcid.org/0000-0002-1905-3706https://orcid.org/0000-0002-1904-1211