Ферментативна активність борошна з насіння бобових культур та їх солодів - Арсеньєва, Лариса Юріївна; Борисенко, Олена Вікторівна; Бондар, Наталія Петрівна; Хіврич, Борис Іванович; Махинько, Валерій Миколайович (My University, 2004)
Досліджено хімічний склад та ферментативну активність борошна з насіння та солоду сої, гороху, білого люпину. The chemical composition and enzymatic activity of flour out of seeds and malt of soybean, pea and white lupine have been investigated.
Keywords: ферментативна активність; enzymatic activity; борошно з солоду бобових; хлібобулочні вироби; flour out of legume malt; baked products; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; кафедра готельно-ресторанної справи