Арсеньєва, Лариса ЮріївнаБорисенко, Олена ВікторівнаБондар, Наталія ПетрівнаХіврич, Борис ІвановичМахинько, Валерій Миколайович2012-12-242012-12-242004Ферментативна активність борошна з насіння бобових культур та їх солодів / Л. Ю. Арсеньсва, О. В. Борисенко, В. М. Махинько, Н. П. Бондар, Б. І. Хіврич // Харчова промисловість. - 2004. - Додаток до журналу № 3. - С. 90-91.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4835Досліджено хімічний склад та ферментативну активність борошна з насіння та солоду сої, гороху, білого люпину. The chemical composition and enzymatic activity of flour out of seeds and malt of soybean, pea and white lupine have been investigated.uk-UKферментативна активністьenzymatic activityборошно з солоду бобовиххлібобулочні виробиflour out of legume maltbaked productsкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствакафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівкафедра готельно-ресторанної справиФерментативна активність борошна з насіння бобових культур та їх солодівArticle