Козоріз, Ірина Юріївна2022-10-122022-10-122022Козоріз, І. Ю. Розробка рецептурної композиції маффінів покращеної харчової та біологічної цінності з її впровадженням на кондитерському підприємстві по виробництві борошняних кондитерських виробів у м. Нікополь : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Ірина Юріївна Козоріз ; наук. керівник Олена Олександрівна Кохан. – Київ, 2022. – 198 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38045otherкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівмаффіниборошно сочевиціполідекстрозаспіруліначай матчаупаковка «flow pack»Розробка рецептурної композиції маффінів покращеної харчової та біологічної цінності з її впровадженням на кондитерському підприємстві по виробництві борошняних кондитерських виробів у м. НікопольOther