Бабанов, Ігор ГеннадійовичБабанова, Олена ІгорівнаМихайлов, Валерій МихайловичБабкіна, Ірина ВолодимирівнаШевченко, Андрій ОлександровичПрасол, Світлана Володимирівна2021-02-152021-02-152019Розроблення технологічного процесу виробництва м’ясних січених напівфабрикатів за умов ІЧ-нагрівання в газовому середовищі / І. Г. Бабанов, О. І. Бабанова, В. М. Михайлов, І. В. Бабкіна, А. О. Шевченко, С. В. Прасол // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – 2019. – Т. 25, № 6. – С. 50–55.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32664У статті описано технологічний процес виробництва м ’ясних січених напівфабрикатів за умов ІЧ-нагрівання в газовому середовищі (двоокис вуглецю). Досліджено зразки котлетного м ’ясного фаршу, паніровані напівфабрикати та жарені м ’ясні вироби. Як контрольні зразки використано котлетні м ’ясні, фарші, напівфабрикати та готові вироби, приготовлені за традиційною технологією. The purpose of the article is development of the technological process of production of meat milled semi-finished products under infrared heating in a gas medium (carbon dioxide). The object of research is semi-finished products and products obtained by the proposed method. The study included samples of minced meat, breaded semi-finished products and fried products. Meat cutlets, semi-finished products and finished products were prepared using traditional technology.otherкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвелектрофізичні методиІЧ-нагріваннягазове середовищенапівфабрикатвиробництвоспосібelectrophysical meansinfrared heatinggas mediumsemi-finished productproductionmethodРозроблення технологічного процесу виробництва м’ясних січених напівфабрикатів за умов ІЧ-нагрівання в газовому середовищіArticle