Управління інвестиційною стратегією на підприємствах молочної галузі - Якимчук, Тетяна Володимирівна (My University, 2015)
У дисертаційній роботі досліджено теоретичні засади управління інвестиційною стратегією підприємств, уточнено основні поняття категоріального апарату, на основі аналізу діяльності підприємств визначено чинники впливу на ефективність реалізації інвестицій, визначено основні відмінності між інвестиційною політикою та інвестиційною стратегією. Обґрунтовано вибір функціональних стратегій, які враховано в удосконаленні підходу до формування інвестиційної стратегії та управління нею. The theoretical bases of management of the investment strategy at the enterprises are studied in the thesis, the basic concepts are determined, the factors that influenced the effectiveness of investments are identified based on analysis of the companies’ activity, the main differences between investment policy and investment strategy are identified. The choice of functional strategies that are taken into account in the improvement of the approach to the formation and management of investment strategy are justified.
Keywords: інвестиції; управління; стратегія; investment; management; strategy; кафедра економіки праці та менеджменту