Рушай, Олена СергіївнаГрегірчак, Наталія Миколаївна2014-12-172014-12-172012Рушай, О. С. Зміна мікрофлори хлібопекарських напівпродуктів та готової продукції у процесі виробництва / О. С. Рушай, Н. М. Грегірчак // Біотехнологія. - 2012. - С. 189-194.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19213У статі наведена характеристика зміни мікрофлори хлібопекарських напівпродуктів та готової продукції у процесі виробництва. The article presented characteristic changes microflora baking intermediates and finished products in the production process.otherзакваскаsourdoughмікрофлораmicrofloraзернова масазерновая массаgrain weightбродіння тістаброжения тестаfermenting doughконтамінантиконтаминантыcontaminantsкафедра біотехнології і мікробіологіїЗміна мікрофлори хлібопекарських напівпродуктів та готової продукції у процесі виробництваArticle