Зміна мікрофлори хлібопекарських напівпродуктів та готової продукції у процесі виробництва - Рушай, Олена Сергіївна; Грегірчак, Наталія Миколаївна (біотехнологія, 2012)
У статі наведена характеристика зміни мікрофлори хлібопекарських напівпродуктів та готової продукції у процесі виробництва. The article presented characteristic changes microflora baking intermediates and finished products in the production process.
Keywords: закваска; sourdough; мікрофлора; microflora; зернова маса; зерновая масса; grain weight; бродіння тіста; брожения теста; fermenting dough; контамінанти; контаминанты; contaminants; кафедра біотехнології і мікробіології