Дейнеко, Людмила ВікторівнаСтрашинська, Лариса ВолодимирівнаКоваленко, А. О.Шелудько, Е. І.2014-03-202014-03-202003Сучасний стан, проблеми та стратегія розвитку Харчової промисловості України до 2011 року / Л. В. Дейнеко, Л. В. Страшинська, А. О. Коваленко, Е. І. Шелудько // Економіка промисловості України : зб. наук. праць. – К.: Рада по вивч. прод. сил Україн НАН України, 2003. – С. 127–134.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13298Проаналізовано сучасний стан розвитку харчової промисловості України на сучасному етапі, визначені основні проблеми щодо її функціонування та обґрунтовано стратегічні пріоритети діяльності галузі до 2011 року та індикатори досягнення пріоритетних завдань. The current state of the food industry in Ukraine at present, the basic problems in its functioning and reasonably strategic priorities of the industry by 2011 and Indicator priorities.otherстратегія економічного та соціального розвиткухарчова промисловістьобсяг реалізації продукціїфінансовий станінноваційний потенціал галузіstrategy for economic and social developmentfood industrysales volumefinancialinnovation potentialкафедра маркетингуСучасний стан, проблеми та стратегія розвитку Харчової промисловості України до 2011 рокуArticle