Сучасний стан, проблеми та стратегія розвитку харчової промисловості України до 2011 року - Дейнеко, Людмила Вікторівна; Страшинська, Лариса Володимирівна; Коваленко, А. О.; Шелудько, Е. І. (My University, 2003)
Проаналізовано сучасний стан розвитку харчової промисловості України на сучасному етапі, визначені основні проблеми щодо її функціонування та обґрунтовано стратегічні пріоритети діяльності галузі до 2011 року та індикатори досягнення пріоритетних завдань. The current state of the food industry in Ukraine at present, the basic problems in its functioning and reasonably strategic priorities of the industry by 2011 and Indicator priorities.
Keywords: стратегія розвитку харчової промисловості; харчова промисловість; food industry development strategy; food industry; кафедра маркетингу