Лановенко, Людмила ВасилівнаМалежик, Іван ФедоровичДубковецький, Ігор Володимирович2014-07-162014-07-162014Лановенко, Л. Використання грибів, як сировини для сушіння / Людмила Лановенко, Іван Малежик, Ігор Дубковецький // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 424-425.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16183Промислове розведення, вирощування в спеціальних умовах, система підживлень, зручність збирання врожаю зробили вирощування гливи і шампіньйонів прибутковим заняттям, а самі гриби недорогими і зручними для використання. Industrial breeding, breeding in special circumstances, fertilizing system, ease of harvesting done growing oyster mushrooms and lucrative, and most fungi inexpensive and convenient to use.uk-UKсировина для сушінняглива звичайнапечериціraw material dryingoyster mushroomchampignon normalкафедра процесів і апаратів харчових виробництвВикористання грибів, як сировини для сушінняOther