Використання грибів, як сировини для сушіння - Лановенко, Людмила Василівна; Малежик, Іван Федорович; Дубковецький, Ігор Володимирович (My University, 2014)
Промислове розведення, вирощування в спеціальних умовах, система підживлень, зручність збирання врожаю зробили вирощування гливи і шампіньйонів прибутковим заняттям, а самі гриби недорогими і зручними для використання. Industrial breeding, breeding in special circumstances, fertilizing system, ease of harvesting done growing oyster mushrooms and lucrative, and most fungi inexpensive and convenient to use.
Keywords: сировина для сушіння; глива звичайна; печериці; raw material drying; oyster mushroom; champignon normal; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв